Velkommen som patient hos Tandlægerne Pia og Peter

Når du møder til din første tid, bedes du komme 15 min før den aftalte tid så vi kan oprette din journal. Derudover skal du udfylde et sundhedsskema, som hjælper tandlægen med at finde ud af om der tages særlige forholdsregler ifbm. behandling. Hvis du får meget medicin er det en stor hjælp for tandlægen hvis du medbringer en opdateret medicinliste.

Når du ringer og bestiller tid, vil vi i første omgang afsætte tid til undersøgelse og eventuelt røntgenbilleder. Skulle du have et akut problem, må du meget gerne oplyse dette på forhånd, så vi kan afsætte ekstra tid. Vi kan ikke garantere dig, at du er færdigbehandlet samme dag, men vi vil bestræbe os på at have afhjulpet problemet bedst muligt, eller så du som minimum er smertedækket indtil videre behandling kan gennemføres.

Din journal og røntgenbilleder kan rekvireres fra tidligere tandlæge. Du kan enten selv kontakte dem og bede dem sende det til os, eller vi kan klare det for dig.

Husk at oplyse om du er medlem af Sygeforsikringen Danmark. Vi indberetter automatisk for dig.

Vi tilbyder SMS service til påmindelse af tid, men husk teknikken kan fejle. Det er derfor, som udgangspunkt, altid dit ansvar at huske tider. SMS'en er blot hjælp.

Ved udeblivelse eller afbud senere en 2 timer før aftalte tid, opkræves udeblivelsesgebyr på 243,- kr/halve time. Dette beløb er fastsat i samarbejde med Sygesikringen.

Vi ser frem til at få dig som patient på klinikken.